sreda, 20. januar 2016

Bombonček

Že decembra sem pripravila in potem mi je zmanjkalo časa za objavo.

Zato bombonček objavljam v tehle mrzlih januarskih dneh - da nas vse malo ogreje.

Podarila bom 3 jeans toaletke .....


...in da ne bo prelahko mi v komentar napišite z čim bi jih napolnili.

V boben sreče gredo vsi komentarji.

Uživajte !!

14 komentarjev:

  1. Krasni bonbončki. Glede na to, kar imam zapisano na blogu, da sem nomad med Mariborom, Grazem in Muto, pride taka toaletka vedno prav, ker se vedno najdejo kozmetični pripomočki, ki jih tovorim sem in tja :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Iiii kako lepe so. Toaletk res ni nikoli preveč. Moja, tista, ki je v torbici je že fajn zdelana, zato bi nujno potrebovala novo :-) Notri bi bile tiste nujne dnevne zadeve: krema za roke, labelo, justov alpski balzam, lekadol :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Oooo kako so lepe. Jaz imam eno vedno v torbici in v njej vso šaro (beri: labelo, svinčnike, kremo, zdravila, pilco....), da se mi ne valjajo stvari po celi torbici. Z velikim veseljem bi eno sprejela za svojo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Vauu, kako so lepe. Bi pa res rabila eno, ker je moja torbica, kot bi jo zadel orkan. Poleg kozmetike, bi v njo dala tudi dnevne vložke. Ker se mi sedaj lahko zgodi, da ob premetavanju kakšen nerodno izpade.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vauu, kako so lepe. Bi pa res rabila eno, ker je moja torbica, kot bi jo zadel orkan. Poleg kozmetike, bi v njo dala tudi dnevne vložke. Ker se mi sedaj lahko zgodi, da ob premetavanju kakšen nerodno izpade.

    OdgovoriIzbriši
  6. o tudi za moja potovanja bi se prilegla taka lepa torbica, s srčkom narejena, metuljčki pa so itak zakon... lep topel pozdravček

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako krasne toaletke! Če bi katera izmed njih postala moja, bi jo napolnila z labelo, nitko za zobe, obliži, tabletami proti glavobolu, pilico... in moja torbica bi bila pospravljena. :-))

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo so lepe! Tudi jaz bi z njo z veseljem naredila malo reda po torbici (robci,labelo,krema za roke...), ker vedno predolgo iščem tisto stvar, ki jo takrat rabim...

    OdgovoriIzbriši
  9. Krasne toaletke, hvala za krasno priložnost
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sama bi jih napolnila z obvezno zimsko opremo, kremo za roke, robčki, septoletkami za morebitno boleče žrelo, in še kakšen sladki grehek bi ji dodala.

      Izbriši
  10. O, lep bonbonček! Meni so vse tri zelo všeč, napolnila pa bi jo z robčki, domačo kremico, lakcem, pilico, sivkinim oljem...oja, bi se našlo kaj za noter :)

    OdgovoriIzbriši