sreda, 16. maj 2012

Praznovanje in sladkorčki :)

Ker  meseca maja praznujem,se skoraj spodobi da razpišem sladki sladkasti cuker :)

Tortica bo sicer šele v nedeljo,dan x je bil dva dni nazaj ;).

Vendar nič zato.Sladkamo se lahko teden dni ;)

Kako se pa vi razvajate na svoj rojstni dan?
Ali vas mogoče razvajajo kar drugi?
Časa da ujamete  sladkorček imate do nedelje zvečer.
Uživajte !

14 komentarjev:

  1. Najprej iskrene čestitke!!! Rojstni dan imaš pa na isti dan kot jaz. Ponavadi si za rojstni dan tudi sama kaj naročim za ustvarjanje ( še čakam paketek ) drugače me pa moja dva razvajata. Lepo praznuj! Sladkorčkom se pa itak ne morem upreti.

    OdgovoriIzbriši
  2. tudi jaz se pridružujem čestitkam za tvoj rojstni dan, res je, da je najbolje poskrbeti sam zase, lepo pa je, da se tudi drugi spomnijo na tebe, lepo je tudi, če preživiš kak dan s tebi dragimi osebami.. hvala ti, ker deliš to z nami.. topel objemček

    OdgovoriIzbriši
  3. Vse najboljše tudi z moje strani. Lepo praznovanje ti želim.
    Razvajati druge in sebe pa je meni vedno lepo. Lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Čestitke za rojstni dan! Jap mene razvajajo moji najbližji, ponavadi pa jaz razvajam vse skupaj s kakšnim dobrim pecivom in sladico :-) Ne morem iz svoje kože :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse najboljše! Veliko ustvarjalnega časa ti želim! Razvajanje? hm, navadno si v službi vzamem fraj dan in jo s svojim dragim nekam mahneva, kaj privoščiva. Sicer pa sama bolj razvajam druge, .. "ker se ja spodobi, če imam rojstni dan," rečejo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Še tukaj vse najboljše in najlepše za tvo rojstni dan.
    Pri nas pa jaz razvjam druge, oni pa mene. Lepo bodi.

    OdgovoriIzbriši
  7. vse najboljše in najlepše!
    Za RD si ponavadi privoščim kakšno reč, ki si je sicer ne bi:-)

    OdgovoriIzbriši
  8. Vse najboljše :)!
    Za rojstni dan si tradicionalno spečem torto - ponavadi preizkusim kakšen nov recept, povabim prijatelje in tako si podarim najlepše darilo, da smo skupaj in da pletemo vezi...

    OdgovoriIzbriši
  9. Vse najboljše še tule ;) čeprav me "mojitvoji" ptički prav lepo gledajo s fotke ;)
    kaj si privoščim za rd... zadnje čase vedno kaj za ustvarjanje... razvajati se pa pustim skozi celo leto, tako, da za rd ni nič kaj posebnega... imam pa to ne/srečo, da praznujem tik pred valentinom, in je potem vse pomešano ;) povabljenim pa ponudim kaj sladkega za pod zob ;)
    Lepo praznuj :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Vse najboljše!
    Najraje se razvajam tako, da sem v družbi dobrih ljudi. Kadar koli, ne samo za rojstni dan.
    Lep praznik naj bo!

    OdgovoriIzbriši
  11. Vse najboljše. Razvajanje za rojstni dan je vsakič drugačno, vedno pa tako kot si sama to želim. Če je le mogoče si v službi vzamem dopust in imam dan le zase in svoje drage. Seveda pa se sama počastim z ustvarjalnim darilom - nekaj kar si že dolgo želim ali pa mi pade v očke.

    OdgovoriIzbriši
  12. Vse naj naj tudi od moje malenkosti!

    Tudi jaz se rada pustim razvajati na svoj dan (poleti to res ni težko). Dobra družba, piknik, sladoledna kupa, razvajanje v wellnessu, kino pod zvedami doma ali pri fantu na vikendu... Malenkosti me najbolj osrečijo. Vse dni v letu...

    OdgovoriIzbriši
  13. Čestitke za rojstni dan. Ko imam jaz rojstni dan, ponavadi moje fante peljem ven na kosilo, če pa je na vikend, pa na kakšen izlet. Potem pa še nekaj dni praznujem rojstni dan tako da vabim prijateljice.Zadnje čase se moje ustvarjalne prijateljice dobimo pri meni doma, kaj ustvarjamo, za darila pa mi prinesejo svoje izdelke.
    Barbara

    OdgovoriIzbriši
  14. Vse najboljše. (Ta svet je lep, če nekomu nekja daš, ta svet je lep, če nekoga rad imaš. T. Pavček)

    Kako je pri meni? Na začetku, ko sem bila mlajša, so bila praznovanja burna in dolga, z leti postatajo kvalitetnejša. Kvantiteto je zamenjala kvaliteta.

    OdgovoriIzbriši